Valokuvaaja Amanda Aho | Helsinki

AMANDA

 
valokuvaaja_amandaaho_helsinki.jpg

AMANDA

Valokuvaajan polkuni on alkanut jo nuorena - mutta koen että näiden vuosien jälkeen olen vihdoin löytänyt oman tyylini tehdä valokuvaa. Intohimoni on luoda muotokuvia erityisesti luonnonvalolla ja erikoisosaamisenani on lifestyle henkiset yritys-, henkilö-, sekä lehtikuvaukset. Intonani on myös tuottaa sisältöä Instagramiin, jossa olenkin melkein päivittäin aktiivinen. Siellä jaan vinkkejä sekä fiiliksiä yrittäjän elämään liittyen.

Opiskeltuani medianomiksi Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa vuosina 2014-2018, muutin töiden perässä Helsinkiin ja luulen että tänne olen tullut jäädäkseni, vaikka porilaisuus ei ehkä täysin lähdekään minusta.

Haluan kuitenkin aina haastaa itseäni ammattilaisena ja lähden mielelläni mukaan uusiin projekteihin, joten jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, älä epäile laittaa viestiä! Kuvaukset räätälöidään aina yrityksen tai henkilön tarpeen mukaan - joten mielelläni tekisin sinulle sähköpostitse tarjouksen.

Olen tehnyt asiakastöitä esimerkiksi The Athletes Foot Finlandille, Cosmopolitanille, Glorialle, Reebok Globalille, Me Naisiin, Sportiin, Synsamille, Kaski Agencylle sekä Milttonille.

INSTAGRAM